Wysłany: 2010-03-01, 20:54 Działalność strony
Witam...
Jestem administratorem, założycielem jedynego na świecie serwisu internetowego poświęconego Davide Santonowi.
Strona ujrzała światło dzienne w czerwcu 2009 roku.
Więcej na temat powstania witryny możecie dowiedzieć się w dziale, który poświęcony jest tej tematyce: Wejdź do historii serwisu
W tym temacie proszę kierować różne uwagi, sugestie dotyczące prowadzenia strony.
Mile widziane są również propozycje nowych rozwiązań.
Zaznaczam na wstępie, że interaktywność strony, większy kontakt z użytkownikiem jest niemożliwy, gdyż serwisem zarządzam sam.
Strona została w całości napisana przeze mnie. Nie bazuje ona na żadnych systemach CMS.
Strona jak na dzisiejsze czasy nie wygląda okazale, jednak zawsze gdy na nią wejdę, nie wiem czemu uśmiecham się ;) Nie zdarza się to na innych stronach. Nie jest to także uśmiech politowania ;)
Teraz zauważyłem, że jesteś z Wolborza, czyli jakieś 40km ode mnie :)
Wysłany: 2010-03-02, 08:26
Wszystko dlatego, że cenię sobie skromność i prostotę... Przepych i duża ilość bajerów niszczy czytelność i psuje kontakt z użytkownikiem... Strona miała być bardzo prosta, a że przy tym wzbudza jakieś emocje u użytkowników to się bardzo cieszę...
Wolbórz to tymczasowe moje zamieszkanie...
Normalnie jestem z okolic Pajęczna...
Wysłany: 2010-03-04, 18:04
Ciekawa inicjatywa, pomijając nawet wygląd, który jest dosyć "staroświecki". Jednak licze, że dosyć często będe mógł poczytać o Santonie, bo bardzo lubię tego gracza ;)
Strona na dobrym poziomie. Czasami brakuje trochę aktualności, ale zdaje sobie sprawę jak ciężko znaleźć coś o jednym zawodniku, w dodatku mało wypromowanym.
_________________ www.Sampdoria.pl - Twoje źródło informacji o Sampdorii!
Wysłany: 2010-06-05, 18:44
Lay nie powala, ale ma swój przekaz emocjonalny, a to ważne.
Jeśli chodzi zaś o newsy to wiadomo, zawodnik nie jest komercyjny, do tego ostatni sezon to przewlekła kontuzja kolana, więc newsy pojawiają się prawie wszystkie, które ukażą się w sieci.
Ostatnio rozbudowane zostały działy, zatem zachęcam do odwiedzania i czytania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum