Wysłany: 2010-02-28, 14:40 Reprezentacja Anglii
Rooney, urodzony w Anglii, reprezentuje swój kraj. Obecnie jest chyba najbardziej rozpoznawalnym graczem na świecie, jeśli mówimy tylko o Anglikach. Wazza jest w formie, podobnie jak cała reprezentacja.
Anglia jest faworytem do zwycięstwa w Mistrzostwach Świata, zaś Rooney? Kandydat do tytułu najlepszego strzelca turnieju.
Poza tym Rooney ma szansę pobić kilka reprezentacyjnych rekordów.
Małe podsumowanie ostatniej kolejki na temat strzelców Premier League, a także na temat tego, kto powinien grać obok Rooneya w ataku podczas Mundialu. Co o tym sądzicie?
Wysłany: 2010-05-29, 10:36
Myślę, że tak jak napisałeś, to Anglia i Argentyna są faworytami. Ale nie można zapomnieć od Holandii, która gra bardzo dobrze i ma bardzo, bardzo silny skład - mówię tutaj o między innymi finalistach Ligi mistrzów - Robben, Snejder, Van Bommel.
A wg. mnie Argentyna daleko nie zajdzie. Dobry atak, ale z tyłu trochę gorzej i trener słabiutki. Daje im max. ćwierćfinał. Anglia? Wraz z Hiszpanią i Holandią to chyba najsilniejsze reprezentacje pod względem kadrowym, ale z nimi to nigdy nic nie wiadomo. Zaskoczyć może RPA, Portugalia też daleko może zajść, WKS, Niemcy zawsze nieobliczalni, nigdy na nich się nie stawia. Ja jednak liczę na Hiszpanów ;)
_________________ http://Raul7.pl - Polski serwis fanów El Siete.
Wysłany: 2010-05-29, 13:12
Co do RPA, to jednak nie liczyłbym na nich. Może być podobnie jak w przypadku Euro 2008, kiedy ani Austria, ani Szwajcaria nie wyszły z grupy (na 95%, bo już za bardzo nie pamiętam). Może to gospodarz i liczy na to, że zajdzie daleko, jednak ja tak nie uważam.
Niemcy na pewno zajdą daleko, podobnie Włochy. Są to drużyny, które może nie grają fantastycznie, ale są solidne. Portugalia dojdzie do ćwierćfinału, bądź półfinału, w co wątpię.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum