Jeżeli osiągnąłeś swój cel, czyli czytelność, oraz odwiedzającym regularnie stronę zmiana się spodoba, no to ok.
Popraw ten margines jednak, ewentualnie zwiększ szerokość newsów, to będzie najlepsze. No i cały czas justowanie + może jeszcze powiększenie interlinii
Mimo wszystko przemyśl przesiadkę na WP ;)
Nie chcę Cię tutaj cały czas krytykować, narzekać że coś źle wygląda itd, po prostu uważam, że taka strona jak Twoja zasługuje na troszkę lepszy wygląd :) Z czystej życzliwości te moje rady :)
Wysłany: 2010-05-04, 20:17
Tak, ponieważ nie chcę mi się oceniać jak wyglądają działy czy inne tego typu rzeczy. Ogólnie zmiana zaszła chyba tylko w wyglądzie, więc go oceniłem. Niestety, ale negatywnie.
Big Sun był administratorem przez kilka dni. Potem poinformował mnie, że będzie pomagał tylko w sprawach technicznych. Zresztą, już gdzieś wcześniej o tym pisałem.
Nowy wygląd? W przyszłości tak, na pewno nie teraz.
_________________ www.Sampdoria.pl - Twoje źródło informacji o Sampdorii!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum