Strona powstała 23 grudnia 2008 roku. Jest to jedyny serwis o Port Vale w Polsce, który istnieje od ponad roku. Dzięki tej stronie dostajecie wiele ciekawych informacji na temat zespołu.
Wysłany: 2010-03-02, 22:01
siemasz Tihi :)
strona tak jak Ci pisałem jest dobra tylko TOP bym zmienił ogólnie można codziennie przeczytać jakiegoś newsa strona prowadzona sumiennie i z pasją oby tak dalej :)
Staram się, ale teraz jest o wiele lepiej dzięki redaktorowi, który niedawno dołączył. Mieszka w Stoke-on-Trent i cały czas jest ze wszystkim na bieżąco. Dzięki niemu można się dowiedzieć więcej o historii Port Vale. DZIĘKI WIELKIE crazyPV13.
Wysłany: 2010-03-04, 01:06
Właśnie zauważyłem, że dzięki temu Crazy może być jeszcze lepiej. Ogólnie jest okey, a myślisz już Tihi nad jakimiś nowymi 'bajerami' na stronę czy na razie nie planujesz i pozostajesz przy obecnym projekcie?
Na razie jest dobrze...wygląd strony może zostanie zmieniony wtedy, kiedy będę przedłużał domenę, ale też nie ma co liczyć na fajerwerki, będzie to podstawowy wygląd ale najważniejsze, że będzie przejrzysty i wszystko będzie można łatwo wyszukać.
Crazy na stronie pomaga bardzo dużo. Teraz trochę miej bo ma urwanie głowy w pracy, jeszcze rodziną musi się zajmować więc jak może to wtedy pisze, ale jak do tej pory zrobił na prawdę wiele i mam nadzieje, że ta współpraca będzie długo i owocna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum