Wysłany: 2010-03-14, 12:05
Hull coś nie ma szczęścia. Wczoraj pechowa porażka z Arsenalem po straconej bramce w 90. minucie meczu. Trudno będzie się utrzymać Tygrysom w Premier League, chociaż jest to możliwe. Potrzebują z 2-3 zwycięstw i już pożegnają się ze strefą spadkową.
Zapewne nie każdy z Was wie, o dzisiejszej porażce Hull ze Stoke ;) Dla mnie, kibica Stoke to świetna informacja.
Różnie układało się między kibicami naszych drużyn i ja nie ukrywam, iż Hull należy do jednych z mniej lubianych klubów w mojej hierarchii. Co do samej administracji mam zdania podzielone z kilku wiadomych (dla niektórych) względów.
Aktualnie zwróciłem się z zapytaniem do administracji o przyjęcie naszej strony do projektu ;)
Co do sytuacji Hull w lidze... po grze Waszego zespołu raczej nie widzę realnych szans na utrzymanie, choć na pewno Tygrysy powalczą.
Na wyjazdach słabo nam idzie, można powiedzieć wręcz fatalnie, ale u siebie grał całkiem dobrze i tutaj jest szansa, że zdobędziemy punkty, które dadzą utrzymanie.
Teraz będziemy grać u siebie z Burnley więc mamy dużą szansę na zdobycie trzech punktów i mam nadzieje, że tak się stanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum